Fani Stipković dane provodi okupana znojem

Foto: Instagram

Fani Stipković, kao i toliki broj naših domaćih celebrityja, ima Instagram na kojem objavljuje obnažene fotke. Ipak, Fani se razlikuje od svojih kolegica kojima je cilj samo isprovocirati i podbosti javnost. Vidite, Fani ne pokazuje guzu radi same guze, nego joj je godinama misija promovirati zdraviji način života, pa tako stalno visi po teretani.

Foto: Instagram

Moramo priznati da su njezine fotke, na kojima je “isklesana” poput statue kakve antičke junakinje, možda jedino što bi neke od nas moglo natjerati da ikada i pomislimo na odlazak u teretanu. Fani definitivno zna “prodati” ideju. A to što nam svojim tijelom prodaje zdravlje umjesto uobičajenog velikog, šarenog i pompoznog ničega, služi joj samo na hvalu.

Foto: Instagram

Fani su na ozbiljno bavljenje sportom natjerale zdravstvene poteškoće. Prije nešto godina prvo joj je velike probleme stvorila autoimuna bolest probavnog sustava pod nazivom Crohnov sindrom, a nakon toga je pretrpjela i septički šok.

Otad se praktički ne izvlači iz teretane, a danas se osjeća bolje nego ikad.

Osim što predano vježba, s novim načinom života uvela je inovacije i na svoj tanjur. Tako više ne jede meso, mliječne proizvode i gluten.

Foto: Instagram

Fani već godinama promovira fitness instruirajući ljude putem interneta kako pravilno vježbati, a najbolja reklama za njezine aktivnosti ona je sama.

Trebate dokaz? Samo pogledajte priložene fotke. Na fotografijama koje objavljuje ovih dana, Fani naprosto pršti od energije i zdravlja, a može se slobodno reći da izgleda bolje nego ikad, mišićava i gipka poput leoparda.

Foto: Instagram

Da njezin trud, profesionalnost, a bome i dobar izgled prepoznaju i njezini online pratitelji, očito je iz komentara na svakom njezinom postu, gdje obično komplimenti na Fanin račun pršte na sve strane. Poručuju joj i stvari poput: “Neću tražiti na youtube i gledati amatere u akciji, čekam profi video od tebe”.

Što mislite, koliko bi vam vremena i truda trebalo da izgledate isklesano kao Fani? Meni, po nekim mojim osobnim procjenama… jedno 7-8 godina! 😀

 

Preporuka za čitanje: Fani poručila: “Frustracije se liječe seksom, sportom ili kod psihijatra!”

42 KOMENTARI

  1. “I think other web-site proprietors should take this website as an model, very clean and great user genial style and design, as well as the content. You’re an expert in this topic!”

  2. You’ve been working hard lately. All that stress has got to be eating at you. Why not take a break and enjoy some cam girls? There’s plenty of them to enjoy at http://www.camgirl.pw It’s wall to wall babes at this site. You’ll know that right away after your first visit.

  3. Hello there friend! You made some decent points there. I looked on the internet for the issue and found most individuals will go along with with your website. Again thanks alot for this!

Komentiraj

Please enter your comment!

*