Fani Stipković dane provodi okupana znojem

Foto: Instagram

Fani Stipković, kao i toliki broj naših domaćih celebrityja, ima Instagram na kojem objavljuje obnažene fotke. Ipak, Fani se razlikuje od svojih kolegica kojima je cilj samo isprovocirati i podbosti javnost. Vidite, Fani ne pokazuje guzu radi same guze, nego joj je godinama misija promovirati zdraviji način života, pa tako stalno visi po teretani.

Foto: Instagram

Moramo priznati da su njezine fotke, na kojima je “isklesana” poput statue kakve antičke junakinje, možda jedino što bi neke od nas moglo natjerati da ikada i pomislimo na odlazak u teretanu. Fani definitivno zna “prodati” ideju. A to što nam svojim tijelom prodaje zdravlje umjesto uobičajenog velikog, šarenog i pompoznog ničega, služi joj samo na hvalu.

Foto: Instagram

Fani su na ozbiljno bavljenje sportom natjerale zdravstvene poteškoće. Prije nešto godina prvo joj je velike probleme stvorila autoimuna bolest probavnog sustava pod nazivom Crohnov sindrom, a nakon toga je pretrpjela i septički šok.

Otad se praktički ne izvlači iz teretane, a danas se osjeća bolje nego ikad.

Osim što predano vježba, s novim načinom života uvela je inovacije i na svoj tanjur. Tako više ne jede meso, mliječne proizvode i gluten.

Foto: Instagram

Fani već godinama promovira fitness instruirajući ljude putem interneta kako pravilno vježbati, a najbolja reklama za njezine aktivnosti ona je sama.

Trebate dokaz? Samo pogledajte priložene fotke. Na fotografijama koje objavljuje ovih dana, Fani naprosto pršti od energije i zdravlja, a može se slobodno reći da izgleda bolje nego ikad, mišićava i gipka poput leoparda.

Foto: Instagram

Da njezin trud, profesionalnost, a bome i dobar izgled prepoznaju i njezini online pratitelji, očito je iz komentara na svakom njezinom postu, gdje obično komplimenti na Fanin račun pršte na sve strane. Poručuju joj i stvari poput: “Neću tražiti na youtube i gledati amatere u akciji, čekam profi video od tebe”.

Što mislite, koliko bi vam vremena i truda trebalo da izgledate isklesano kao Fani? Meni, po nekim mojim osobnim procjenama… jedno 7-8 godina! 😀

 

Preporuka za čitanje: Fani poručila: “Frustracije se liječe seksom, sportom ili kod psihijatra!”

Komentiraj

Please enter your comment!

*