Minea i Jole prisjetili se kako su izgledali kad su bili mladi

Foto: Instagram

Ima nešto posebno u fotkama celebova iz prošlosti. Kad nam pokažu kako su izgledali prije 10, 20 ili 30 godina, kao da nas uzmu za ruku i povedu sa sobom na vožnju vremeplovom.

Taj je osjećaj još izraženiji kad se takve fotografije podijele s publikom koja je pratila nekog pjevača ili pjevačicu od samih njihovih početaka, praktički odrastajući zajedno s njima.

Upravo to ovih su dana na Instagramu napravili Renata Končić Minea i Joško Čagalj Jole. Na radost brojnih fanova, objavili su zajedničku fotku od prije osamnaest godina, prisjetivši nas sve kako su tada izgledali i čime su se bavili.

Foto: Instagram

Fotka je nastala na festivalu Melodije hrvatskoga Jadrana na kojem su još 2000. godine nastupali i Minea i Jole, koji su inače stari prijatelji.

Minea je na spomenutoj fotki imala 23, a Jole 28 godina. Minea na fotki pozira u bizarno izrezanoj haljini koja cijelu pozornost baca na njezin ravni trbuh. Vidno mlađi u licu i odjeven u ljubičastu košulju, Jole se na fotki smiješi i pokazuje prstom na Minein pupak.

Foto: Instagram

Mineina je garderoba iz prošlih dana izazvala salve smijeha u komentarima ispod fotke. “Hahaha komedija od veša”, poručili su joj fanovi. No nekako imamo dojam da se fanovi zapravo ne smiju Minei, nego skupa s njom.

Preporuka za čitanje: Od novog looka Elle Dvornik dobit ćete karijes

Komentiraj

Please enter your comment!

*