Pop zvijezda na dar od supruge dobila plantažu vutre!

Foto: Max Pixel

On je svjetski poznata glazbena zvijezda koja njeguje imidž “zločestoga dečka. Desetljećima žari i pali top listama, a nije mu strano ni uživanje prema opijatima. Njegovo je ime Robbie Williams, a njegova žena mu je za 44. rođendan poklonila nešto doista posebno.

Foto: Instagram

Ova britanska pop zvijezda u glazbi je još od 1990. pa sve do današnjih dana. Osim po djelovanju u grupi Take That, poznat je i po svojoj planetarno uspješnoj solo karijeri. Neki od njegovih najuspješnijih singlova su, ako vas uopće treba podsjećati, “Let me entertain you”, “Rock DJ”, “Road to Mandalay”, “Angels”, Somethin’ stupid”, itd.

Robbie Williams nikad se nije sramio svoje ljubavi prema narkoticima, niti ju se posebno trudio prikriti. Tako se, među njegovim brojnim incidentima, pričalo čak i da je pušio joint u Buckinghamskoj palači.

Foto: Instagram

Njegova žena Ayda Field, s kojom je u braku već 18 godina i s kojom ima dvoje djece, vjerojatno ga poznaje bolje nego li većina ljudi. I tako je ona odlučila da je za 44. rođendan mužiću najbolje kupiti, ni manje ni više, nego plantažu marihuane. Pretpostavljamo da to govori sasvim dovoljno o Robbiejevim apetitima.

Kako ovaj zvjezdani par živi u Los Angelesu u Kaliforniji, gdje je rekreativna uporaba ove lake droge postala dozvoljena, Robbie će doista bez ikakve brige na svijetu moći uživati u svojim gigantskim zalihama vutre. Tko zna hoće li uspjeti sve popušiti do svoga idućeg rođendana?

Foto: Instagram

Kako god bilo, možda je i bolje ovako, nego da se Robbie vrati svojim starim navikama pomahnitalog pijančevanja i predoziranja kokainom, morfijem, amfetaminima, heroinom i tko zna čim sve ne.

Preporuka za čitanje: Liječenje marihuanom na velika vrata dolazi u Međimurje!

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!

*