Sjećate se voditelja Joška Lokasa? Evo njegove cure i fotke njezinih nogu!

Foto: Instagram

Joško Lokas nekad je bio poznati i na TV ekranima rado viđeni voditelj. Najveći ga broj ljudi pamti po vođenju brzopoteznog kviza “Upitnik” te kviza “Šifra”. Pa ipak, iako Lokas više baš i nije u fokusu javnosti, ne ide mu uopće loše. To dokazuju i fotke njegove djevojke.

Foto: Instagram

Danas 46-godišnjem Jošku Lokasu se, izgleda, doista posrećilo pa je “upecao” pravu ljepoticu, mlađu od njega dvadesetak godina. Radi se o našoj Miss turizma Jeleni Katarini Kapi.

Foto: Instagram

Iako je energični i uvijek zaigrani Joško nekad bio na glasu kao zavodnik, izgleda da se možda napokon odlučio skrasiti sa zanosnom Jelenom. U sretnoj su vezi već dvije godine, a prema fotkama koje je Jelena okačila na Instagram, Lokas se doista ne može na ništa potužiti.

Foto: Instagram

Prisjetimo se, iza Lokasa su inače dva braka i troje djece. Možda je sad konačno našao pravu ljubav?

Foto: Instagram

Njegova Jelena inače voli objavljivati golišave i seksepilne fotografije na svome Instagramu. Tako je i prije par dana u Trogiru otvorila sezonu kupanja, pritom se slikavši na plaži u badiću, od čega je njezinim online pratiteljima naprosto potekla pjena na usta.

Nadamo se da se Joško zna nositi s pozornošću koju na sebe privlači njegova Jelena, i želimo im dugu i sretnu vezu.

Preporuka za čitanje: Nekad ju u Hrvatskoj slavili kao seks simbol, a gdje je danas?

1 KOMENTAR

  1. I was just looking for this information for a while. After 6 hours of continuous Googleing, at last I got it in your website. I wonder what is the lack of Google strategy that don’t rank this type of informative websites in top of the list. Normally the top sites are full of garbage.

Komentiraj

Please enter your comment!

*