Hedonist Nico Rosberg otkriva svoju strast – Mercedes-Benz 300 SL

Umirovljeni vozač i prvak F1 aktivan je na društvenim mrežama, odlučio nas je sve počastiti vožnjom u legendarnom modelu iz 1955. Mi smo se zaljubili, a i vi ćete u Mercedes-Benz 300 SL!

Klasični automobili svakim danom su nam sve zanimljiviji, jedan takav upravo je glavna tema ove naše priče. Umirovljeni Nico Rosberg, koji se iznenadno umirovio nedugo nakon što je postao prvak u Formuli 1, svoju ljubav usmjerio je upravo prema starim automobilima. Njegova najveća ljubav kada je oktanska tematika u pitanju, a ne čudi nas da je tako je njegov 300 SL, perfekcija autoindustrije i jedan od najljepših uopće automobila ikad.

foto: screenshot

Uostalom, da ne dužimo pogledajte kako se Nico proveo u vozačkom izletu kroz kneževinu. Jako zanimljiv video materijal otkriva sve dogodovštine i lapsuse od Nice, kao i zanimljiv automobil (na kraju videa) koji koristi za vožnju kroz Monaco – Renault Twizy.

Model čija se vrijednost danas broji u milijunima, između ostalog fascinirao je i princa od Monaca – Alberta. Ne čudi nas, a od simpatičnog Nice Rosberga očekujemo nove nastavke zanimljivih vozačkih avantura i nešto ugodnije temperature prilikom vožnje.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!

*